Er du klar til at tage det første skridt på vejen mod dit mål?

kasperKære fitnessentusiast

Tak, for du har valgt at tilmelde dig nyhedsbrevet og minikurset “Fortius Fitness Insider”. Din beslutning betyder, at du kommer til at lære strategier til kropslig forvandling, som har hjulpet hundredevis af klienter og kursister som dig med at komme i deres livs form.

“Fortius Fitness Insider” består af 8 artikler, hvor jeg gennemgår en masse fakta, luger ud i myter og giver dig et par værktøjer undervejs, så du kan tage det første skridt på vejen til et liv med den sunde krop, du ønsker.

I de kommende uger vil du bl.a. stifte bekendtskab med, hvilke fejl og fælder, der kan spænde ben for dine resultater og hvorfor den rigtige strategi er så vigtig for at få de resultater du ønsker.

Du vil også få kendskab til de mest effektive trænings- og motivationsprincipper, som – implementeret i den rette rækkefølge sammen med en sund kost – resulterer i en kropslig forvandling på flere planer.

Det har taget mig flere års research og hands-on klientarbejde at gøre forvandlingsprocessen så simpel, overskuelig og tidseffektiv som mulig. De redskaber og metoder, du får her, er altså “the greatest hits” af min erfaring med personlig træning og motivationssamtaler, som med minimal indsats fra din side, giver dig størst mulig effekt.

I denne første artikel tager vi fat i noget helt essensielt. Vi tager nemlig første spadestik til, hvordan du finder frem til, om du har sat det rigtige mål.

Klik her for at læse artiklen:
Fortius Fitness Minikursus 1. Del – Kunsten At Sætte Sig Et Mål

Glæd dig også til det næste artikel i dette minikursus, hvor jeg afslører, hvorfor cardiotræning som vejen til et varigt vægttab er en stor, fed, men sejlivet løgn.

Med venlig hilsen

Kasper V. Christensen
Certificeret Personlig Træner og grundlægger af Fortius Fitness
fortiusfitness.dk