6 simple trin til et sundt og toplækkert måltid

”Øh, er det her jeres?”

Sådan spurgte den søde kassemedarbejder, da vi var ude for at købe ind i går, og det er måske forståeligt nok, at han var en smule forvirret.

For efter at have kørt flere kilo gulerødder, squash, peberfrugt, selleri og kylling ned af båndet var der pludselig en ensom nutella, der stateligt tøffede afsted mod kassen (kæmpeglasset selvfølgelig😋).

Jeg tror nok, det var vores, for vi elsker nutella og spiser det gerne i uhørt store mængder. Men vi elsker også at spise toplækre, kalorielette måltider, og det er dem, du skal høre om i dag.

Nu smider jeg lige en bombe… (ikke bogstaveligt talt, bare rolig 😅)

Men altså.

Hvis du tror, at kalorielet mad er både dyr, kedelig og besværlig, så kan du godt tro om igen.

Faktisk kan det ligefrem være billigere end den mad du plejer at købe, og du behøver ikke andet end en tur i Netto for at være klar.

Du skal ikke forbi den lokale helsebutik efter særlige ingredienser, og du behøver heller ikke at bruge en formue på en eller anden ny superfood, som er mega dyr og kommer i bittesmå pakker.

Du skal bare vide, hvilke fødevarer du skal gå efter, og så skal du udvikle en basis forståelse for, hvordan du tryller toplækre og kalorielette måltider frem – med eller uden en opskrift.

Sandheden er, at det både er nemt, billigt og hurtigt at lave lækre, kalorielette retter, hvis bare man ved hvordan.

Her får du 6 simple trin til et sundt og toplækkert måltid, som du kan lave på 5 minutter. Retten kan nemt kan varieres ved at udskifte et par af ingredienserne.

1. Find en stor skål (kæmpestor..!)

2. Fyld den med salat – babyspinat, romaine, iceberg eller andet

3. Tilføj grøntsager – gulerødder, agurk, tomater, selleri, peberfrugt, broccoli eller andet

4. Tilføj lidt frugt – bær, æbler, fersken, ananas eller andet (valgfrit)

5. Tilføj protein – æg, laks, kylling, koteletter eller andet

6. Slut af med en olie-eddike-dressing og måske lidt krydderi (valgfrit)

Så nemt er det!

Tip: Laver du dobbeltportion af kød, æg eller fisk, så er dit næste måltid klar på nul komma fem.

Top lækkert måltid

Minder du bare en lille smule om Joan og jeg, så sætter du pris på store portioner. Og så vil du nyde det faktum, at du sagtens kan tabe dig, mens du spiser store måltider – baseret på de 6 simple trin ovenfor.

Det er overraskende nemt at lave et super lækkert måltid mad (i så store mængder at du sandsynligvis ikke kan spise op) på under 400 kalorier.

Og når du ved, hvordan du skal lave det på den rigtige måde med de rigtige ingredienser, så vil du ikke føle, at du mangler noget. Du vil komme til at elske dine store portioner med lækker, velsmagende mad, og du vil blive glad hver gang du opdager, at endnu et kilo fedt er smeltet væk.

Du skal hverken måle, veje eller tælle.

Du skal bare gå i gang 😉

Du er meget velkommen til at kontakte mig, i tilfælde af spørgsmål og/eller gerne vil have en uforpligtende samtale omkring dine muligheder for personlig træning.