Fortius Fitness Wall of Fame

Opdag hvor hurtigt din krop kan gå fra slap til stærk, fra fed til fit og fra mager til muskuløs!

Læs beretningerne fra nogle af mine klienter, og hør hvordan det er at arbejde med mig som personlig træner. Historierne rummer masser af fantastiske forvandlinger af kroppen lige fra store vægttab til opbygning af muskler og helbredsfordele.

Alle har opnået flotte resultater med mine enkle træningsstrategier og helt uden brug af ekstreme slankekure og strenge urealistiske kostplaner. Du kan også se mine kommentarer til et af forløbene, så du kan få indblik i mit arbejde.

Case-studie #1: Anders Egø Larsen

Anders fik hjælp til vægttab

Om Anders’ forløb

Resultater: 30 kg fedt tabt, 7 kg muskelmasse opbygget og 3-4 buksestørrelser ned.

Anders fik et stort vægttab med personlig træningAnders havde i årevis kæmpet på egen hånd mod sin overvægt.

Det var en lang, sej og udmattende kamp, som han var træt af at tabe.

Vægten havde sneget sig op på 123 kg og det gik ud over hans selvtillid og selvværd.

Han syntes, at han havde prøvet det hele.

Alt fra svømning og cykling til personlig træning og kostprogrammer, så han var temmelig skeptisk, da han opsøgte mig.

Faktisk var han så skeptisk, at jeg efter den indledende samtale ikke havde nogen fornemmelse af, om jeg ville komme til at se ham igen. Men efter en måned med grundige overvejelser traf Anders sit valg og kontaktede mig.

Der var ikke længere nogen tvivl!

Han bookede et halvt år og så sig ikke tilbage, men kastede sig over projektet for fuld kraft.

Jeg lagde Anders’ cardio-træning på hylden og indviede ham i de rigtige teknikker bag progressiv styrketræning, som han trænede tre gange om ugen. Derudover fik han skræddersyet en ny og sund livstil med en kost, der også rummer plads til ”at leve”.

Og det kan i den grad ses på taljen, der er svundet med hele 30 cm og ikke mindst hans styrke. Hele 7 kg ekstra muskelmasse er det blevet til.

Da Anders startede, var han kun i stand til at lave squats med sin egen vægt – ved forløbets slutning kunne samme øvelse udføres med hele 100 kg på stangen. Han forbedrede sin styrke i alle øvelser med 200-300 %.

Efter forløbet var der 23 kg mindre vægt at slæbe rundt på, og Anders gik adskillige tøjstørrelser ned.

Det mest imponerende er, at han endte med at kunne trække sig selv op i armene – noget, han i sin vildeste fantasi aldrig havde forestillet sig, at han ville være i stand til.

Men vigtigst for Anders er det, at han er blevet et meget gladere menneske med mere energi og overskud i hverdagen. Han har opnået ting, som han ikke troede, han kunne, og overvundet sig selv og sin skepsis samt fået værktøjerne til både fremtidige og varige resultater for livet.

Her kan du se Anders’ egen beretning om sine erfaringer med personlig træning hos Fortius Fitness.

“Jeg har tabt mig 3 eller 4 buksestørrelser
og det er jo helt vanvittigt”

30 kg fedt tabt, 7 kg muskelmasse
opbygget og 3-4 buksestørrelser ned*

Anders Egø Larsen – 25 år, Project Manager, Herlev

* Lovpligtig disclaimer: Samlet vægttab, øget muskelmasse og fald i fedtprocent vil naturligvis variere alt efter vægt og grundform ved udgangspunktet.

Klik her og få Kasper som din personlige træner i Københavns området nu

Case-studie #2: Pia Nielsen

Før og efter billeder fra personlig træning hos Kasper i København

Om Pias 4 forløb

Resultater: 6,3 kg fedt tabt, 1,3 kg muskelmasse opbygget og en tøjstørrelse ned.

Pia fik hjælp af personlig fitness træner fra KøbenhavnPia kontaktede mig for at få hjælp til at komme i sit livs form til sin 30 års fødselsdag. Hun havde ellers ihærdigt forsøgt på egen hånd i et halvt år, men trods 6 dages træning om ugen udeblev de ønskede resultater og hun kunne ikke forstå hvorfor.

Den store dag nærmede sig og Pia var ret frustreret, da vi havde vores første møde. Det kunne kun gå for langsomt.

Det stod hurtigt klart, at hun både trænede for meget og forkert og at kosten skulle justeres, hvis hun skulle nå sit mål.

Som så mange andre kvinder gør, når de ønsker at tabe sig, dyrkede Pia meget kredsløbstræning, såsom cykling, løb og aerobic. Derfor var den første markante ændring, da jeg designede

Pias forløb, at skære cardiotræningen helt væk. I stedet blev den erstattet af kortvarig eksplosiv intervaltræning, hvor der knokles igennem i højeste gear med korte pauser imellem.

Pia havde også styrketrænet, men som så mange andre kvinder, der styrketræner, benyttede hun sig af øvelser, der fokuserede på isolerede muskelgrupper og lavede mange gentagelser og sæt. Det føles måske som god træning, men som Pia måtte sande, så har det ikke den store effekt.

Træningen missede et kritisk element – nemlig progression.

Progression handler om, at musklerne vænner sig til belastningen og derfor hele tiden skal udfordres med en gradvist øget intensitet for at opnå resultater.

Et kritisk element som stort set alle holdtimer og træningsprogrammer målrettet kvinder mangler. Derfor designede jeg Pias nye program omkring få, men nøje udvalgte basisøvelser med en lav til moderat mængde sæt og gentagelser.

Det gjorde progression muligt. I løbet af kun 4 uger øgede Pia sin styrke og muskelmasse markant. Det betyder ikke, at hun fik store muskler, men for at få en fast krop skal der muskelmasse til, da muskler er det eneste, der kan give kroppen form, og for Pia resulterede det i det tonede look, som hun ønskede.

Den samlede træningstid blev skåret ned til 45 minutter 3 gange om ugen. Pia var i starten noget skeptisk overfor reduktionen, men da de første resultater viste sig allerede efter bare én uge, voksede entusiasmen.

Men træning gør det ikke alene. Kosten er en meget vigtig del af forløbet. For at Pia skulle nå de maksimale resultater inden for den korte tidsramme, måtte vi gå meget hårdere til værks end jeg normalt plejer at gøre.

Alt, bortset fra det mest basale, blev skåret væk. Hendes krop fik kun lige dækket sit behov, samtidig med at jeg naturligvis sikrede, at hun fik den optimale næring til at restituere og fungere. Resten af energien skulle hun hente fra sine fedtdepoter.

pia efter hjælp fra privat træber i kbhDer var dog indlagt planlagte snydemåltider, for Pia havde en del sociale arrangementer i løbet af de 4 uger. Men gøres det korrekt, kan snydemåltider faktisk have en gavnlig effekt på processen helt uden at hæmme resultatet.

Hun tabte 6,3 kilo fedt samtidig med hun opbyggede 1,3 kilo muskelmasse. Talje og hoftemål blev begge reduceret med 8 cm. Hendes styrke blev trods en drastisk reduktion i træningstiden øget med over 100% i alle øvelser.

Pia fik opfyldt sit ønske om at få en fast og tonet krop og være i sit livs form på sin 30 års fødselsdag.

På bare 4 uger opnåede hun ved hjælp af de rigtige værktøjer og en ihærdig indsats det, som hun havde kæmpet for i et halvt år uden resultater.

Nedenfor følger Pias egen oplevelse af forløbet.

“Det er underligt at vågne hver morgen med en helt flad mave og kunne se sine mavemuskler. Det har jeg aldrig kunnet før – de er simpelthen blevet så fint markeret”

6,3 kg fedt tabt, 1,3 kg muskelmasse opbygget, en tøjstørrelse ned og forøget styrke på 100% – på kun 4 uger*

Pia Nielsen – 30 År, Frisør, København

* Lovpligtig disclaimer: Samlet vægttab, øget muskelmasse og fald i fedtprocent vil naturligvis variere alt efter vægt og grundform ved udgangspunktet.

Klik her og få Kasper som din personlige træner i Københavns området nu

Case-studie #3: Mathias Bruhn Resultater af personlig træning hos Kasper i København

Om Mathias’ forløb

Resultater: Fra 18% til 6% fedt, 4 kg muskelmasse opbygget og forøget styrke på 200%

Billedet for oven blev taget, da Mathias startede hos mig. Han var led og ked af at være buttet og havde sat sig for, at det nu var på tide at komme i form én gang for alle.

Mathias kan nu fremvise en markeret krop, og hans ansigt har også ændret sig i en sådan grad, at han nu ligner en model med sine markerede træk.

Som Mathias selv skriver i sin reference herunder, så var ambitionen ikke at bruge fitness til at træne sig stor og få et pumpet look – det var snarere at få en markeret krop med muskler, der passer til hans statur.

Han indså, at i stedet for at forsøge sig frem med træning og kostomlægning på egen hånd, ville han få hurtigere resultater og spare en masse tid ved at følge en trænings- og kostplan, der allerede havde bevist sit værd for andre.

Efter kun 10 uger havde Mathias sænket sin fedtprocent med hele 12 % og dermed nået en fedtprocent på 6 %, opbygget 4 kg muskelmasse og forøget sin styrke med hele 200 %.

Og det på trods af, at hans livsstil gør det umuligt at holde sig til en stram kostplan eller et strengt træningsforløb (som ung mand skal der jo være plads til skole, venner og ikke mindst sjov i weekenden).

Mathias var meget motiveret og var villig til at gøre alt, hvad der stod hans magt for at opnå sit mål om en markeret krop. Og fordi han var så engageret, kunne han på mindre end tre måneder fremvise et resultat, som de fleste mennesker nøjes med at drømme om. Læs også Tips og tricks.

Nedenfor følger Mathias egen oplevelse af forløbet.

“Mit mål var aldrig, og bliver aldrig, at blive kæmpestor, men rettere “skåret” og markeret. Dette har jeg opnået på kun 3 måneder”

Fra 18% til 6% fedt, 4 kg muskelmasse opbygget og forøget styrke på 200%*

Mathias fik hjælp til vægttab“Mit navn er Mathias og jeg fyldte 19 her i august. Jeg har en hel del tidligere erfaring med forskellige former for idræt og har også været medlem af et center tidligere, men nu hvor jeg har sabbatår efter færdiggørelse af studentereksamen på Køge Gymnasium, tænkte jeg, at jeg ville så at sige “gå all in”.

Alle disse forskellige oplevelser indenfor sport såvel som andet har lært mig en del om mig selv, og noget af det vigtigste er sådan set, at jeg har brug for at se resultater for at kunne holde mig selv kørende på noget specifikt. Jeg ved ikke, om dette gælder for alle, men jeg kan ikke forestille mig andet, da det er motiverende at se forandringer og resultater, når man forsøger at opnå noget.

Min mor er sundhedsplejerske og har en uddannelse indenfor sundhed og kostvaner, så jeg kunne sagtens have fået hende til at lave en kostplan til mig, og min bedste ven har trænet styrketræning på højt niveau, så han kunne sagtens have sammensat et godt program til mig, men jeg ville ikke have noget uprofessionelt.

Jeg har altid gået efter, at hvis man skal opnå noget, så skal man ikke gå ind i det halvhjertet. Derfor kontaktede jeg Kasper V. Christensen. Fra starten vidste jeg nogenlunde, hvad jeg ville opnå og Kasper hjalp mig med at specificere dette mål. Jeg fik den ønskede support fra starten med al den vejledning, som jeg ønskede. Derudover gav han gerne råd udover kostplanen og træningsprogrammet, som han havde sammensat til mig.

Da jeg startede og fik dette program, tænkte jeg, som jeg plejer. At jeg lige så godt kan prøve det. Regnede med gode resultater, nu hvor jeg havde betalt penge for det, men ikke noget helt vildt. Den dag i dag er jeg ekstremt glad for den attitude.

Dette program (hvis vi kalder kostplanen plus styrketræningen dette) har givet resultater som jeg slet ikke regnede med. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud i forhold til nogen form for træning. Resultaterne, som man allerede fra starten kunne mærke, holdt mig kørende og jo længere jeg kom, desto mere fik jeg ud af det.

Jeg syntes fra starten, at Kasper virkede som en fed person og meget professionel, men jeg har fået meget mere, end jeg havde regnet med. Der har været al den support og vejledning, som jeg har haft brug for fra start og hele vejen igennem. Selv kan jeg kun anbefale Kasper. Hvis man følger hans vejledning og program til fulde, ved jeg af personlig erfaring, at man får geniale resultater.

Jeg er selv blevet bidt af styrketræning nu. Mit mål var aldrig og bliver aldrig, at blive kæmpe- stor, men rettere “skåret” og markeret. Dette har jeg opnået og er tilfreds med de meget flotte resultater efter 3 måneder. Gør det samme som mig – bid tænderne sammen og forsøg dette her. Kasper V. Christensen får tingene til at ske!”

Mathias Bruhn – 20 År, Studerende, Lyngby

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.

Klik her og få Kasper som din personlige træner i Københavns området nu

Case-studie #4: Niels & Pia Pedersen

Om Niels og Pias’ forløb

Resultater: Pia: 3 kg fedt tabt, 1 kg muskelmasse opbygget, talje reduceret med 5 cm og forøget styrke på 100%.

Resultater: Niels: 6 kg fedt tabt, 2 kg muskelmasse opbygget, talje reduceret med 7 cm og forøget styrke på 100%.

Ægteparret Pia og Niels efternavn var frustrerede over ikke at få de resultater, som de følte de burde have med den indsats de lagde for dagen. De trænede 5-6 gange træning om ugen og supplerede med 1 times powerwalk.

De havde læst en masse om kost og træning og syntes efterhånden, at det var en jungle med alle de forskellige råd og efter at have fulgt en kendt træners metoder til punkt og prikke kun for at opdage, at de stod energiforladte tilbage og havde mistet både styrke og muskelmasse under forløbet, begyndte de at miste håbet.

De var ikke kommet nærmere deres mål, som var at opnå så god en form som muligt, inden familien skulle på ferie sidst i juni.

Jeg reducerede med det samme træningen til 3 gange pr. uge a 45-60 min. og de fik en superfleksibel plan for deres kost. Det betød farvel til de faste og ensformige måltider som havde præget deres tidligere forløb og drænet dem for energi.

Nu fik de i stedet mulighed for frie måltider, hvor de kunne spise, hvad de ville, i de mængder de ønskede, så de kunne fungere i hverdagen.

Pia og Niels trænede sammen og udover at det var praktisk, betød det, at de kunne støtte og hjælpe hinanden gennem træning såvel som forløb.

Den progressive styrketræning , kombineret med en kost, der var let at forholde sig til, skabte hurtige resultater, selvom hverken Pia eller Niels kunne siges a være i decideret dårlig form fra start. De skulle af med det sidste og genstridige fedt og forventede naturligvis resultater, men det kom alligevel bag på dem, hvor hurtigt det gik.

Efter bare 4 uger stod Pia og Niels med disse resultater:

Pia havde fået reduceret sin talje med 5 cm og forøget sin styrke med 100 %. Hendes muskelmasse var øget med 1 kg og hun havde smidt 3 kg fedt.

Niels havde smidt hele 6 kg fedt og tillagt dig 2 kg muskelmasse. Taljen svandt 7 cm og hans styrke var i perioden blevet øget med 100%.

Og det betød, at familien alligevel kunne drage glade på sommerferie.

Her kan du se Pias og Niels’ egen beretning om sine erfaringer med personlig træning hos Fortius Fitness.

“Her i det dejlige sommervejr, er jeg en omvandrende reklamesøjle for Fortius Fitness. Hold da op, hvor får jeg mange kommentarer på min trænede krop. Sjovt nok er det første folk siger, du træner meget og er fanatiker omkring kosten, og der er det jo fedt, at sige, nej, jeg træner bare på den rigtige måde kombineret med den rigtige kost”

Ægtepar tabte 9 kg fedt
og 12 cm i taljen på 4 uger*

Pia Pedersen – 44 År, Kontorassistent /
Niels Pedersen – 40 år, Tømrer, Charlottenlund

* Lovpligtig disclaimer: Muskelmasse og fedttab vil naturligvis variere alt efter grundform ved udgangspunktet.