Fortius Fitness Personal Training Center

Få fantastiske resultater på kort tid med personlig træning i vores helt eget træningscenter

Se alle vores centre her

I januar 2014 gik en gammel drøm i opfyldelse for Fortius Fitness. Vi fik vores helt eget træningscenter og kan dermed tilbyde helt særlige omgivelser og fordele til vores klienter.

FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER er et af de eneste fitnesscentre i landet der KUN udbyder personlig træning. For os er det muligheden for at give fitnessverdenen en helt ny dimension. Et unikt sted som aldrig er set tidligere, og som KUN er for Fortius Fitness klienter.

fortius-fitness-center

Når vi har valgt at bruge tid, kræfter og penge på selv at åbne centre i stedet for at holde til i et traditionelt fitnesscenter, er det fordi, vi desværre måtte indse, at vi ikke fandt de forhold, som de traditionelle fitnesscentre kan tilbyde, gode nok.

Som personlige trænere stødte vi og vores klienter gang på gang på forhold, der gjorde det stort set umuligt at komme igennem træningssessionen i ”myldretiden”, da meget af udstyret var optaget. Så skulle vi enten vente på, at det udstyr, klienten havde brug for blev ledigt eller finde på noget andet – ofte blev vi nødt til at lave andre øvelser end de mest optimale.

Når folk investerer i personlig træning, mener vi, at de skal have den absolut bedste træning og forhold, og så er det stærkt frustrerende, at skulle nøjes med mindre. Vores højeste ønske var jo at tilbyde kvalitetstræning, og det følte vi ikke, at vi kunne give vores klienter under de forhold.

Oveni ventetiden var der evige forstyrrelser og nysgerrige og observerende blikke, der hæmmede og irriterede både træner og klient.

Sådan er det ikke i vores træningscentre!

Det vi ønsker at opnå med vores egne centre er at skabe de perfekte rammer for det, vi mener, er den ægte personlige træning. Her kan træner og klient tale frit, og ingen klienter skal føle sig utilpas, skamme sig eller være bange for, at der står en hel folkemængde og kigger.

Uanset hvilket center du vælger at træne i og uanset hvem af vores dygtige trænere der træner med dig, får du de samme gode forhold i alle vores centre, hvor vi både tilbyder individuel personlig træning og træning for par.

Her har du ro til at koncentrere dig om din træning og opnå dine ønskede resultater og du har dit eget udstyr til rådighed. Din træners eneste fokus er dig!

Læs mere om Fortius Fitness træningscentre og trænerne her.

Og det er ikke bare kvaliteten af træningen, vi sætter højt – efter hver træningssession spritter træneren omhyggeligt udstyret af, så det er friskt og klart til den næste klient, så alle kan føle sig trygge i modsætning til mange af de traditionelle centre, hvor det er op til den enkelte klient at huske at gøre rent efter sig.

10 gode grunde til at vælge personlig træning i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER:

  • Vi garanterer resultater eller pengene tilbage.
  • Du får den absolut bedste og mest effektive træning, så du hurtigt kan nå dine mål.
  • Hos Fortius Fitness slipper du for lang ventetid og afbrydelser.
  • Det er KUN Fortius Fitness klienter der kan træne i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER, så du ikke skal trækkes med en stor skare af nysgerrige og stirrende blikke.
  • Du kan træne på den mest optimale måde, og de tidspunkter du ønsker.
  • Din personlige træner lever og træner efter det samme koncept, som han eller hun vil lære dig og giver dig en miniuddannelse i at varetage din egen træning, kost og livsstil.
  • Du har mulighed for partræning, hvis du ønsker – og kan dermed træne sammen med din ven, veninde, kæreste eller ægtefælle, så I kan støtte hinanden hele vejen.
  • Du vil ofte selv kunne vælge, hvilken musik det passer dig at træne til.
  • Vi har det ypperste udstyr på markedet – og kun det, der giver resultater. Vi har ikke overflødigt træningsudstyr, der fylder eller forvirrer klienterne.
  • Parkering lige ved døren og tog og bus stopper i gåafstand. Sådan finder du os.
Koebenhavns-bedste-training-center

Ordet fortius er latin og betyder styrke. Hos Fortius Fitness ser vi styrke som fundamentet for alt i livet, fordi fysisk styrke smitter af på både selvtillid, helbred og viljestyrke.

Og det er netop styrke og styrketræning, der er omdrejningspunktet i vores træningscenter. Sammen med den rigtige kost, er det nemlig vejen til at få og bibeholde et godt helbred og en stærk krop for livet.

Vi har allerede haft hundredvis af tilfredse kunder i vores kyndige hænder, og du kan læse nogle af vores klienters oplevelser med mig som personlig træner her.

Fortius Fitness historie

Fortius Fitness startede i 2009, mens jeg som personlig træner arbejdede i forskellige fitnesscentre, og opererede i starten udelukkende på nettet.

Målet var, og er stadig, at skære igennem junglen af (mis)information, og præsentere enkle strategier, der ikke går på kompromis med resultaterne, og som er lette at tilpasse den enkeltes hverdag.

I 2011 gik Fortius Fitness fra at være et online koncept til at blive en virksomhed med personlig træning, og det blev en så stor succes, at vi allerede i januar 2014 førte en gammel drøm ud i virkeligheden – FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER.

Se alle vores centre her.

Vores træningscentre beskæftiger sig kun med progressiv styrketræning, fordi det kombineret med den rigtige kost er vejen til at opnå og vedligeholde en sund og stærk krop for livet. Og det har vist sig at være opskriften på succes for såvel os som vores klienter.

Fortius Fitness Personal Training center

Fortius Fitness ejes af de personlige trænere Kasper Valsted Christensen og Joan Lang, der hver især har mere end 20 års erfaring med personlig træning.

FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER skal motivere og inspirere til at mål opnås og sættes højere.

Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe dig
med at realisere dit ønske om at få din drømmekrop

Fortius Fitness København