10 gode grunde til at du skal styrketræne – De gælder uanset køn, alder, form og vægt

Marilyn Monroe blev verdenskendt for sit charmerende smil og sin flotte timeglasfigur.

Smilet kan vi ikke hjælpe med, men figuren er nem at kopiere. Marilyn Monroes fantastisk flotte krop kom nemlig ikke af sig selv – den blev hjulpet godt på vej af styrketræning.

10 grunde til at styrketræne

Styrketræning er den absolut mest effektive træningsform, der findes. Det er en sikker vej til drømmekroppen, men det er langt mere end det.

10 gode grunde til at styrketræne

1. Du øger din forbrænding. Jo større en motor, der er i bilen, jo mere benzin skal der til. Det er det samme med kroppen; jo mere muskelmasse du har, jo flere kalorier forbrænder du.

2. Du øger din hvileforbrænding, hvilket vil sige, at du forbrænder fedt, selv når du ligger på sofaen eller holder ferie. Den her er relateret til punkt nummer 1. Forestil dig en bilmotor i tomgang. En større motor kræver igen mere benzin for at holde sig kørende.

3. Du opbygger og styrker dine muskler. Stærkere muskler giver en stærkere krop, og alt bliver lettere, når du er stærkere; cykelturen til arbejde, turen op ad trappen, de tunge indkøbsposer i hånden osv.

4. Du styrker dine sener, led og knogler, og bliver de ikke udfordret, så svinder de ind. Det er grunden til, at mange kvinder kæmper med knogleskørhed og ømme led.

5. Du styrker din kondition og udholdenhed. Når musklerne arbejder, stiger iltbehovet. Det er derfor du bliver forpustet, når du fx løber. Det samme sker under styrketræning – her er muskelarbejdet bare mere intensivt og derfor mere effektivt.

6. Du styrker dit immunforsvar og forebygger sygdom. En stærk krop er mere modstandsdygtig.

7. Du får mere overskud. En stærk krop giver dig mere energi til alt det sjove – slut med at falde om på sofaen af træthed.

8. Du øger din mentale styrke og din selvtillid. En stærk og flot krop smitter af på hele dit liv. Din tro på dig selv bliver større, og du vil opdage nye facetter af dig selv og din formåen.

9. Du forhindrer aldersbetinget muskeltab. Vidste du, at din muskelmasse og styrke begynder at svinde ind i midt trediverne? Gør du ikke noget aktivt for at modvirke naturens gang, vil det kun gå hurtigere nedad, jo ældre du bliver.

10. Du forbedrer din krops form og udseende. Muskler er det eneste, der kan forme din krop, du kan ikke forme fedt eller knogler.

Styrketræning er den ENESTE træningsform, der kan give dig alt det her. Løb, cykling, dans, aerobic, zumba osv. kommer ikke i nærheden. Og faktisk er den slags træning ikke bare ineffektiv – den kan også give dig skader og smerter.

Men styrketræning…. Er det ikke kun for mænd?

Absolut nej.

Styrketræning er en kvindes bedste ven – ikke diamanter 😊

Bare spørg Marilyn.

Vil du høre mere om styrketræning og vil du vide…?

  • Hvorfor kredsløbstræning som cykling, spinning, løb, zumba og step faktisk modarbejder fedttab?
  • Hvorfor kredsløbstræning som cykling, spinning, løb, zumba og step faktisk modarbejder fedttab?
  • Hvorfor styrketræning er det bedste og mest effektive værktøj, hvis du vil tabe dig og vedligeholde dit vægttab – uanset køn?
  • Hvordan din træning ikke behøver at tage tid fra din familie og venner, men derimod kan give dig MERE energi, overskud og tid til det, du ønsker mest i livet?
  • Hvordan du træner på en overskuelig måde med kun en lille håndfuld supereffektive øvelser, som alle kan lære, så du undgår at bruge din tid forgæves?
  • Hvorfor høj puls, ømhed eller sved intet siger om effektiviteten af din træning?
  • Hvordan mindre træning kan give dig BEDRE og hurtigere resultater, end du kan forestille dig

… Så book en gratis strategisamtale, hvor vi ser vi på, hvordan du få præcis den krop, du drømmer om – og hvordan du kan få alle de fordele ved styrketræning, som jeg har listet i her.

Men husk. Der er ikke afsat uendelig tid til de her samtaler, så du skal rykke nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Jeg vil gerne tage den hurtigste og mest behagelige vej til en slankere og gladere version af mig selv >>>