Personlig træner i ÅRHUS giver dig Danmarks bedste personlige træning

Få garanti for resultater eller pengene tilbage, så du kan få den sunde og stærke krop, du ønsker uden stramme kostplaner og træning i timevis!

Jeg hedder Kasper V. Christensen og er i dag en af Danmarks og Århus bedste personlige trænere.

Det er jeg blevet, fordi jeg på egen krop har oplevet, hvor forvirrende fitnessjunglen er og derfor har fundet frem til en holdbar metode, der helt uden nogen form for fanatisme, allerede har hjulpet titusindvis af helt almindelige mennesker, ligesom dig, til at opnå ekstraordinære resultater.

Personlig træner i Århus

Jeg er på ingen måde er genetisk begavet, som du vil kunne læse ud af min historie længere nede, og alligevel træner jeg aldrig mere end to-tre gange om ugen ligesom, jeg selvfølgelig spiser efter de samme enkle principper, som jeg ønsker at lære dig.

Og jeg har som langt de fleste også en travl hverdag med arbejde og familie, og har derfor heller ikke tid til at bruge time efter time, dag ud og dag ind, på at træne min egen krop.

Træning skal være effektivt, så det kan passe ind i hverdagen og det må ikke gå på kompromis med resultaterne.

I mit center for personlig træning, Fortius Fitness, giver vi dig et koncept der virker, uanset om du har brug for at tabe vægt, opbygge muskler, komme i dit livs form til en speciel begivenhed, få et godt helbred eller står overfor en større livsstilsomlægning, og da jeg ved, at du får Danmarks bedste personlige træning, tør jeg godt at lægge hovedet på blokken og sige…

Garanti for resultater… eller pengene tilbage!

Der er jo en grund til at en del af vores klienter igennem årene har valgt at tage tværs gennem landet for at træne hos en personlig træner i København (indtil vi åbnede vores første afdeling i Ry – og sidenhen Århus). Det er en lang tur, som man først tager, når man har prøvet alt, hvad der er tættere på, og man nærmest har opgivet, og vi er sidste chance.

Vores personlige trænere i Århus og Københavnsområdet modtager bl.a. klienter fra hele Jylland, Bornholm, Fyn og Sjælland.

Og når Fortius Fitness trænere, som nogle af de eneste personlige trænere i Danmark, GARANTERER resultater eller pengene tilbage, så ville det jo være en utrolig dårlig forretning, hvis vi ikke også kunne levere!

Det er ikke tilfældigt, at netop vi har formået at hjælpe mennesker, der er frustreret over manglende resultater.

Vi har nemlig på mange måder tidligere været i deres sted og oplevet frustrationerne ved at være utilfreds med kroppen.

I dag har jeg en stærk, markeret og veltrænet krop, men sådan har det ikke altid været, og i mine unge dage, hvor jeg voksede op i Silkeborg nær Århus, gik jeg under kælenavnet ”Skinny Kasper”. Med mine 183 cm og kun 58 kg var selvværdet i bund, og jeg følte mig svag og flov på grund af min krop.

Efter årevis af eksperimenter, fandt jeg endelig den rette formel, og så gik det stærkt.

Personlig træning i Århus

Jeg har bl.a. opnået at pryde coveret på et fitnessmagasin og få topplaceringer i 8 fitnesskonkurrencer. Naturligvis uden brug af præstationsfremmende midler, for i Fortius Fitness er vi stærkt imod den slags, og jeg har siden som personlig træner undervist over 10.000 klienter i mine effektive strategier.

Du kan læse hele min historie her.

Så hvad er det, du får med mig som personlig træner i Århus?

I en tid hvor du bliver bombarderet med fitnessmyter, hvad enten du kigger i nettet, i blade og magasiner eller i dit lokale fitnesscenter for den sags skyld, er det svært og til tider umuligt at finde sandhederne mellem alle de falske påstande.

Vores personlige trænere i Århus sørger for, at du får rent besked én gang for alle, så du kan skelne myter, fitnessdiller og billige salgstricks fra fakta og dermed slipper for at spilde en masse tid og penge på kure, programmer, kosttilskud og gadgets, der ikke holder, hvad de lover.

Vi sørger for, at du får kontrol over dit helbred og din fysiske form og lærer sandheden om kost og træning, så du én gang for alle kan blive den slankeste, stærkeste og sundeste version af dig selv uden at være tvunget til at flytte ind i fitnesscenter.

Ingen af vores personlige trænere – heller ikke undertegnet eller min medstifter Joan Lang – har opnået den krop, vi har i dag uden at være rendt ind i en frygtelig masse blindgyder, forkerte informationer og råd eller formålsløse øvelser og kosttilskud på vejen til den.

Det gode er så, at du slipper for at begå alle de samme fejl, og derfor kan fokusere på at komme i mål på den overskuelige måde, der viste sig at være vejen til drømmekroppen for alle vores klienter samt vores personlige trænere i Fortius Fitness.

Mit koncept med en kombination af enkle kostprincipper og en tidsbesparende og ukompliceret tilgang til træning er let at have med at gøre i en travl hverdag, og Fortius Fitness Århus har en høj standard inden for både personlige trænere, træning, udstyr og omgivelser.

Læs vores klienters udtalelser om hjælp til vægttab og de personlige trænings – og kostprogrammer her.

Med en Fortius Fitness personlig træner i Århus får du en radikalt anderledes tilgang til træning og kost.

Kort sagt, med Fortius Fitness’ koncept kan du forvente enestående resultater opnået med enkle metoder og strategier, der er gennemtestet og bevist, og det er uanset om du ønsker vægttab eller mere muskelmasse, en flot markeret mave eller en slank feminin krop, og uanset om du har erfaring med at træne, eller om du er ved at træne dig i sænk.

Hos os får du de enkle værktøjer der skal til, for at du får succes med dit projekt, og vi er specialiseret i at hjælpe dig med at navigere gennem fitnessjunglen, så du kommer ud på den anden side med den kropstransformation, som du ønsker.

Din succes er vores succes!

Du lærer de trænings- og koststrategier, der har vist sig at fungere selv i en presset dagligdag, og som er udviklet af en personlig træner med mere end 20 års erfaring, der rent faktisk bruger sine metoder på egen krop.

Du behøver hverken at berøve din hverdag for søde sager eller dine livretter eller at nedprioritere dine børn, din karriere eller fritidsinteresser, og alle vores personlige trænere i Århus lever efter de samme principper.

Der er altså IKKE tale om en ekstrem livsstil – der er tale om realistiske kost- og træningsstrategier der arbejder med og for dig og dit liv.

Vi har utallige succeshistorier link til bag os, og ønsker virkelig at hjælpe dig med at nå de resultater, som du måske kun tør drømme om lige nu.

Personlig træner forløb

For at sikre at du altid får rådgivning af højeste kvalitet hos din personlige træner, har vi i Fortius Fitness i Århus kun plads til et MEGET begrænset antal klienter af gangen.

Det betyder, at vi for det meste kun har et par åbne pladser, og at vi ofte er tvunget til at operere ud fra en venteliste.

Fortius Fitness center for personlig træning i Århus, er KUN for vores klienter, så vi sikrer de perfekte rammer for dig og din personlige træner.

Du kan læse mere om centret og træningen på mit website, hvor du også kan få mere at vide om mig, mit effektive koncept og hvordan du selv kommer i gang med din egen kropforvandling hos en af vores personlige trænere.

FORVANDLING FOR LIVET
Dit spejlbillede om en måned er resultatet af, hvad du beslutter i dag!

Få din egen personlige fitness træner nu

Her finder du Fortius Fitness Personal Training i Århus, samt alle vores øvrige centre.