Hvad skal der til for at opnå fantastiske resultater?

Her får du de tre vigtigste nøgler til, hvordan du opnår flotte resultater på kort tid

1. Du kan forbedre din fysik markant og tabe store mængder fedt i løbet af kort tid (2-3 måneder).

De fleste mænd og kvinder kan få kæmpe og dramatiske resultater hurtigt, hvis de fokuserer på at reducere deres fedtprocent. Det spiller ingen rolle, om du er begynder eller øvet. Faktisk kan begyndere have en kæmpe fordel, fordi de vil have lettere ved at opbygge muskler, samtidig med at de taber fedt.

Trænede udøvere har ikke denne fordel, men reduktion af fedtprocenten vil have stor indflydelse på deres udseende.

effektivt personligt træner forløb

Mænd og kvinder, der allerede træner med vægte, har som regel en god mængde muskelmasse, såfremt de træner korrekt. Deres problem er ikke, at de har behov for at opbygge musklerne, men snarere, at de skal af med det fedt, der dækker for at man kan se deres muskler.

Som nybegynder kan du derimod forvente en hel fantastisk forvandling, eftersom du opbygger muskler og taber fedt på samme tid. Hvis du træner og spiser korrekt, er det ikke umuligt eller urealistisk at smide 10-15 kg på bare 10 uger.

2. Kosten spiller en yderst vigtig rolle.

Kosten er NØGLEN til at få hurtige resultater. Ved at fokusere på kosten kan du forvandle din krop i løbet af en meget kort periode (se Mathias’ og Pias’ forvandling), men der er absolut ikke tale om at sulte sig selv, at gå på en decideret slankekur eller at spise efter en torturagtig kostplan, som mange mænd og kvinder gør for overhovedet at få resultater.

Det handler om en sund og fleksibel livsstil – ikke om at blive fanatisk.

personlige fitness planer

Derimod er der tale om enkle, beviste og fleksible koststrategier, der arbejder med dig og ikke mod dig, og som passer ind i din livsstil. Her er ikke noget med portionsstørrelser, kalorietælling, at undgå kulhydrater eller vejning af maden. Det er alt sammen noget sludder.

For lad os indse det – at spise er ikke kun et spørgsmål om overlevelse. Det er en evig og ofte social handling. Det er en del af din livsstil. Tænk på alle de begivenheder, som du støder på i løbet af et år. Fester, fødselsdage, bryllupper, ferier, komsammener. Her spiller maden en central rolle.

Så hvordan pokker skulle du kunne holde dig til en kostplan med strenge regler og uden mulighed for fleksibilitet. Det er umuligt!

3. Styrketræning former din krop og forbrænder fedt.

Mens kosten er den vigtigste faktor for vægttab, eller rettere fedttab, så er den rigtige træning afgørende for, hvordan din krop får den rigtige form, og at den forbliver stærk og understøtter forbrændingen af fedt ved at forøge din fedtforbrændende motor – dine muskler.

Gøres det korrekt, kan du klare dig med en begrænset mængde træning. Faktisk behøver du kun at træne to-tre gange om ugen og højst i en time af gangen. Der er ingen spildtid og kedelig konditionstræning i timevis – kun en basal, sjov og lettilgængelig træningsplan med styrketræning som omdrejningspunkt.

Bruger du forkerte værktøjer, og det gør de fleste mennesker, vil du derimod opleve, at du spilder din tid og gør processen sværere for dig selv.

Husk bare det berømte Einstein-citat:

“Vanvid: når du gør det samme igen og igen, og forventer forskellige resultater.”

Ved at få kost og træning til at arbejde sammen med din livsstil og din krop, øger du din succesrate kolossalt, og du vil blive overrasket over, hvor meget der kan ske på blot 10 uger.

Som jeg plejer at sige:

”Hvis du skal slå et søm i væggen og bruger en hammer, kan du gøre det på et eller to slag. Hvis du derimod bruger en skruetrækker, så er det muligt, at du får sømmet slået i væggen, men det bliver en frustrerende proces, der kræver flere kræfter, længere tid og større tålmodighed.”

Uanset om dit mål er at tabe fedt og komme i form, at kunne passe dine yndlingsjeans igen eller at få de størst mulige muskler, er metoderne til få de hurtigste resultater de samme.

Og det er dem, jeg én gang for alle vil vise dig.

Klik her og få Kasper som din personlige træner i Københavns området nu