Simple fitness strategier der virker – Også for dig!

Kasper V. Christensen – din personlige træner

Billede af den personlige træner Kasper V. ChristensenSom certificeret personlig træner og kostvejleder med mere end 20 års erfaring, har jeg trænet over 10.000 klienter (mød nogle af dem her).

Jeg er kendt som “forvandlings-specialist”, og som den førende personlige træner i Københavnsområdet.

Jeg grundlagde Fortius Fitness i sin tid for at kunne hjælpe så mange som muligt med at nå deres mål og undgå de myter og dårlige råd, som vi får smidt i hovedet alle steder, og det er jo ikke begrænset til København. Faktisk fik vi adskillige henvendelser fra andre egne i Danmark – deriblandt Jylland.

Men inden jeg nåede så vidt, at jeg kunne hjælpe andre, måtte jeg selv gennem en spektakulær forvandling.

For 25 år siden, var der intet der pegede på, at den ranglede 183 cm høje teenager med en vægt på kun 58 kg og kælenavnet ”Skinny Kasper” skulle ende med at blive fitnessekspert og personlig træner.

Men så introducerede en af mine venner mig for styrketræning…

25 kg muskler senere er jeg professionel fitnesstræner, tidligere magasinmodel, ejer af flere træningscentre og har gennem tiden opnået top-placeringer i otte konkurrencer uden brug af præstationsfremmende stoffer.

Her kan du se min fantastiske forvandling.

Kaspers personlige forvandling med træning og kost

Det har kostet blod og sved at komme frem til de fleksible og enkle metoder, som jeg bruger i dag, og jeg har været tæt på at opgive flere gange undervejs. Men hvor mærkeligt det end lyder, så er jeg glad for mine mange fiaskoer, for det er dem der har ledt til den succes, jeg har i dag.

Jeg er forfatter til to bøger om kost og træning og er også ophavsmand til to internetkurser. Begge dele er på engelsk.

Træningsprogram udviklet til at effektivisere din træning

Jeg har været så heldig at opdage min mission i livet: At være professionel personlig træner, så du slipper for at begå de samme smertefulde fejl, som jeg begik. Fejl som mange stadig begår i dag, og som forhindrer dem i at få resultater, men som sagtens kunne være undgået med den rette information, den rette træning og den rette kost.

Mit mål er at give dig en genvej til succes, så du kan få de resultater, som du troede var umulige at opnå, og opdage hvor enkelt det rent faktisk er.

Der er intet der gør mig gladere, end når jeg modtager tilbagemeldinger fra folk, der beretter om deres succes med mine teknikker.

Fortius Fitness kernefilosofi

Ordet ‘fortius’ er latin og betyder stærk(ere).

Styrke er fundamentet for alt i livet og er kernen i Fortius Fitness. Fysisk styrke smitter af på både viljestyrke, selvtillid og helbred.

At opnå resultater i fitness kræver indsats, og vigtigst af alt kræver det handling og vedholdenhed. Det handler ikke om at springe over, hvor gærdet er lavest eller at jagte efter hurtige løsninger.

Hos Fortius Fitness får du personlig kvalitetsrådgivning om, hvordan du kan få kosten til at arbejde for dig i hverdagen samt en intelligent måde at træne på, så du opnår fantastiske resultater.

Kort sagt: Den rådgivning og personlige træning du får her er designet til at få dig i form på kortest mulig tid og på en menneskelig måde, så du slipper for de fejltagelser og frustrationer, det medfører, når du selv skal igennem en læringskurve.

Den har jeg allerede klaret for dig.

Når jeg ikke hjælper klienter med at nå deres fitnessmål, bruger jeg det meste af min tid med min kone Joan og vores tre børn. Vi elsker at rejse, se film og spise slik og god mad, slappe af og nyde livet sammen.

Her er et af de seneste billeder fra familiealbummet fra vores nyfødte søn Tristans dåb.

Tak fordi du læste min historie. Jeg ser frem til at blive en del af din succeshistorie.

Din Ven og Personlige Træner,
Personlig træner Kasper Christensen fra Kbh
Personlig Træner og grundlægger af Fortius Fitness
– Exam. Fitness Instructor (S.A.F.E)
– Cert. Personal Trainer (ISSA US)
– Cert. CrossFit Trainer (CrossFit US)
– Cert. Functional Trainer (CFT)
– Cert. Powerlifting Trainer (WSB)

Klik her og få Kasper som din personlige træner i Københavns området nu