Referencer Fra Tidligere Klienter

Opdag hvor hurtigt du kan få resultater med den rette styrketræning og kostplan!

“Jeg har aldrig været stærkere eller mere stolt af min krop”

Vægttab 12 kg*

Ana fra Kbh, havde stor glæde af den personlige kostplan“Forstil dig over adskillige år, at have prøvet på at tabe dig på alle tænkelige og utænkelige måder – for altid at ende tilbage i yoyo-vægtens greb.

Det var min situation, før jeg startede på personlig træning med Kasper.

Jeg var derfor fuldt bevidst om, hvad målet med personlig træning skulle være – at gøre en investering og derved tabe mig én gang for alle.

Målet var at tabe mig 10 kg men også at blive klogere på, hvad der egentlig skal til for at ændre dårlige mønstre og madvaner. Svaret på sidstnævnte er – personlig træning med Kasper er hvad der skal til!

Der er ingen tvivl om, at Kasper ved hvad han taler om og hans mangeårige erfaring med personlig træning kan bl.a. mærkes bl.a. ved, at han kan svare på alle spørgsmål fra A-Z om træning, kost, muskler, kalorier mv. – og endda uden at blinke.

Derudover har Kasper det, som ikke alle i branchen har, nemlig en behagelig, tillidsvækkende og opmuntrende personlighed, som gør, at fordommen om en smart og selvhøjtidelig træner godt kan pakkes langt væk.

Jeg havde personlig træning med Kasper 3 gange om ugen, hvor vi diskuterede kost og arbejdede med styrketræning ud fra 2 forskellige programmer.

Jeg er gået fra at være forvirret omkring madplaner til at have styr på, hvad der skal være på min tallerken. Jeg er gået fra ikke at vide noget om begreber som deadlift, squat og kettlebells til at have tabt mig ved brugen af netop disse teknikker.

Udover at have tabt – ikke kun 10 kg men 12 kg, har jeg også fået åbnet øjnene for en helt ny verden, hvor jeg er stolt af, at kunne sige: “Ja, jeg kan godt løfte 45 kg i deadlift og lave squat med samme antal eller lige lave planken med 17,5 kg på ryggen efterfulgt af en omgang swing med kettlebells.”

Jeg har aldrig været stærkere eller mere stolt af min krop end jeg er nu. En stor tak til Kasper for at have delt sin viden, tålmodighed og troen på, at det kan lade sig gøre for mig og derved hjulpet mig til at komme i mål!”

Ana Stokai – 28 År, Jurist, København

* Lovpligtig disclaimer: Reduktion i antal kilo vil naturligvis variere alt efter grundform ved udgangspunktet.

“Som direktør for et firma er tid et meget kritisk element. Paradoksalt nok har den tid der bruges på træning faktisk givet mig mere tid gennem øget effektivitet på arbejdet. Jeg opnår mere på kortere tid!”

9 kg tabt og talje formindsket med 11 cm*

Mike fik et godt resultat med effektiv styrketræning“Jeg vil gerne takke dig for din meget jordnære og effektive coaching under min træning. På grund af min alder (66) var jeg skeptisk med hensyn til mulige resultater.

At bruge dig som personlig træner har hjulpet mig med at opnå maksimum resultat på minimum tid, og har ført til nye veletablerede livs- og arbejdsvaner.

Efter ni måneders træning kan jeg opsummere fordelene, jeg har opnået med dig som personlig træner således:

På det psykiske niveau:
– Jeg har erfaret en stor forøgelse af min generelle følelse af velvære.
– Jeg kan holde mig intellektuelt vågen i længere perioder af gangen.
– Jeg kan bibeholde en mere fokuseret indsats når jeg arbejder med mine klienter.
– Det er meget nemmere at bibeholde positive holdninger under længere perioder med stress.
– Min beslutningstagen er mere præcis og nemmere at overskue.

På det fysiske niveau:
– Jeg har meget mere energi og udholdenhed i mit job.
– Min styrke er næsten fordoblet på ni måneder.
– Jeg har tabt 9 kg, og har justeret min diæt og min træning sådan at jeg kan bibeholde min vægt.
– Mit taljemål er gået ned med 95 til 84 cm.
– Min hvilepuls og blodtryk er begge reduceret.

Som direktør for et firma er tid et meget kritisk element. Paradoksalt nok har den tid der bruges på træning faktisk givet mig mere tid gennem øget effektivitet på arbejdet. Jeg opnår mere på kortere tid!”

Mike Osgood – 66 År, Direktør IC International, Stenløse

* Lovpligtig disclaimer: Det opnåede vægttab samt reduktion i taljemål vil variere alt efter grundform.

Klik her og få Kasper som din personlige træner i Københavns området nu

“Jeg er så glad for at jeg tog springet og opsøgte en RIGTIG træner!”

Bestod fysiske prøve med top karakter*

Cecilies succes med personlig træner og styrketræning frem for cardio“Jeg går med drømmen om at blive fængselsbetjent, og har med min motivation for målet, tabt mig 7 kg over januar/februar måned. Jeg blev så endelig indkaldt til en fysisk prøve, og med kun 3 uger til prøven, kunne jeg godt se at der skulle ske noget seriøs styrketræning, hvis jeg skulle nå at blive klar til tiden.

Mit svage punkt var blandt andet armstrækninger. Jeg startede med at opsøge en personlig træner i Fitness DK, men efter en snak med ham, fandt jeg ud af at han slet ikke havde styr på noget som helst.

Jeg besluttede mig for at gå hele vejen og satse på en “rigtig” personlig træner, og derfor fandt jeg frem til Kasper, og jeg kan roligt sige at han har virkelig styr på tingene!!

Jeg mødtes med Kasper til en samtale om mit mål, og han mente at jeg med den rette kost og hård styrketræning, sagtens kunne nå mit mål og bestå den fysiske prøve. Vi aftalte at træne 3 gange om ugen over de her tre uger, og er der noget der er gået op for mig igennem de uger, så er det at hvis man træner rigtigt, så kan man komme utrolig langt med 3 x træning om ugen!

Kasper har hjulpet mig med teknik og generel styrketræning af hele kroppen. Jeg fik en kæmpe overraskelse da jeg fandt ud af at jeg kunne løfte så mange kilo! Jeg gik fra kun at kunne bære stangen der vejer 10 kg under Squat, til at kunne tage 30 kg – 25 gange! Derudover kunne jeg til slut løfte 40 kg i Deadlift – også 25 gange!

Mit svage punkt, og en af grundende til at jeg også opsøgte Kasper, var mine armstrækninger. Jeg kunne dårlig nok tage tre armstrækninger, og til prøven skal man kunne tage 10 stk. på 45 sekunder. Kasper har formået at give mig styrken og teknikken, og jeg kunne til slut tage armstrækningerne helt uden problemer!!

Kasper har været rigtig sød og støttende under hele forløbet, og det at der er en person som inderligt ønsker at hjælpe en, det gør virkelig meget for ens motivation og lyst til at blive ved med at kæmpe!

Dagen kom og jeg skulle til den fysiske prøve.. JEG BESTOD MED TOPKARAKTER!!!!

Dette ville ikke have lykkedes uden Kaspers hjælp og støtte.. Jeg er så glad for at jeg tog springet og opsøgte en RIGTIG personlig træner! Den her oplevelse har givet mig utrolig meget, og jeg ved at min træning fremover vil blive meget bedre, specielt med de værktøjer som jeg nu har fået. Vi målte desuden også min fedtprocent og jeg har endda under de her tre uger gået ned i fedt, også selvom det ikke var det vi fokuserede på. Det er dejligt med en ekstra bonus for det hårde arbejde!

Jeg vil gerne takke dig Kasper, for din støtte, vejledning og din professionelle samt afslappende måde at være på over for mig. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil arbejde med dig! :-) Kæmpe tak her fra for en mega fed oplevelse!”

Cecilie Hasselstrøm – 22 År, Studerende, København

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform.

“Jeg kan kun takke Kasper for mine fantastiske resultater”

Tredjeplads som debutant ved DM i fitness*

Resultat med en personlig træner“Over en periode på tre måneder har jeg arbejdet tæt sammen med Kasper, der hjalp mig til at ende på tredjepladsen i konkurrence med 16 atleter ved DM i fitness i 2011.

Kaspers tekniske formåen og viden var tydelig, og jeg var aldrig i tvivl om, at han var den rigtige mand til at få mig i mit livs form.

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og jeg kan kun takke Kasper for mine fantastiske resultater.”

Lau Jakobsen – 30 år, Elektriker, Køge

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform.

“Du er troværdig og professionel – “you walk your talk” – og din kæmpe erfaring med kombinationen af træning og kost har jeg haft stor glæde, og ikke mindst udbytte af”

6 kg tabt og to buksestørrelser ned*

Læs om Steens forventninger til personlig træning“Det har været meget inspirerende for mig at arbejde sammen med dig. Både personligt og træningsmæssigt. Grunden til at jeg valgte at opsøge en personlig træner var dels, at jeg ville smide 5-6 kg, og at jeg ofte syntes, at jeg manglede energi i hverdagen.

Jeg havde prøvet forskellige ting på egen hånd, men ikke noget som virkede i længden.

Du er troværdig og professionel – “you walk your talk” – og din kæmpe erfaring med kombinationen af personlig træning og kost har jeg haft stor glæde, og ikke mindst udbytte af.

Det virker! Jeg har tabt 6 kg, er gået to buksestørrelser ned og føler mig både stærkere og mere energifyldt end nogensinde.”

Steen Beck-Hansen – 53 år, Cert. Coach & NLP Trainer, Hellerup

* Lovpligtig disclaimer: Reduktion i antal kilo vil naturligvis variere alt efter grundform ved udgangspunktet.

“Jeg havde brug for en der kunne “holde” mig i hånden og vise mig vejen”

Resultaterne viste sig hurtigt i form af en slank og fast krop*

Denice blev klar til bikini fitness med styrketræning og kostplan“Inden jeg startede med at træne hos Kasper, trænede jeg på egen hånd med det mål at tabe de ekstra kilo der sad hist og pist. Men på trods af mange timer i fitness centret, hvor jeg brugte det meste af tiden på løbebåndet, kunne jeg ikke forstå, hvorfor der ikke skete noget.

Jeg havde brug for en der kunne “holde” mig i hånden og vise mig vejen.

Kasper startede med at REDUCERE de mange timer jeg brugte på træning og indførte STYRKETRÆNING.

Jeg ville for alt i verden ikke have muskler. Overraskende for mig så kom resultaterne hurtigt i form af en slank og fast krop – overhovedet ikke muskelsvulmende som jeg troede ville være resultatet af tung styrketræning.

Dette gav mig blod på tanden.

Nu var målet at stille op til en fitness konkurrence og med Kaspers hjælp og vejledning blev jeg klar til scenen på kun 12 uger.

Kasper var en rigtig god støtte under forløbet. Udover at stå for selve trænings og kostplanlægningen var han var rigtig god til at forklare hvordan det hele hang sammen – også selvom jeg stillede de samme spørgsmål flere gange.

Kasper kan være hård når det gælder, men han er samtidig en positiv, rar og rolig mand, der sætter sig ind i dine ønsker og behov.

Stor tak til dig Kasper!”

Denice Andersen – 22 år, Sagsbehandler i Danbolig, Lyngby

* Lovpligtig disclaimer: Resultaterne vil naturligvis variere alt efter grundform, højde og  startvægt.

Få din egen personlige fitness træner nu